Hoppa till innehåll Hoppa till meny
Logo
Öppna sök Sök
Öppna sök Sök

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Nu kan du anmäla dig till vårens kompetensmässa

Ett kugghjul som fyra par händer håller samman tillsammans

Är du arbetsgivare som söker semestervikarier eller behöver hitta fler medarbetare? Söker du jobb? Anmäl dig till Kompetensmässan den 21 april på Tegera arena i Leksand.

Två gånger per år kommer en kompetensmässa att arrangeras - på våren i Leksand och på hösten i Rättvik. Arrangör för mässan är VIA-förvaltningen, Leksands och Rättviks näringslivsavdelningar och Arbetsförmedlingen.

Syftet med mässan är att skapa en kravlös mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare, som förhoppningsvis leder till arbete för flera arbetssökande samt kompetensförsörjning för arbetsgivare.

Är du arbetsgivare?

Om du behöver hitta fler medarbetare eller semestervikarier är kompetensmässan rätt plats. Här kommer det att finnas ett stort antal arbetssökande.

Är du arbetssökande?

Som arbetssökande behöver du vara beredd på att presentera dig och prata med arbetsgivarna på mässan. Du behöver ha ett digitalt CV och vara beredd att börja arbeta direkt.

Tid och plats

  • Fredagen den 21 april 2023 klockan 11.30–13.00
  • Tegera arena, Leksand
  • Fri entré

Vi bjuder alla deltagare på lunchmacka och kaffe.

Anmäl dig direkt

Vi vill ha din anmälan senast den 19 april. Du anmäler dig enkelt här på vår webbplats:

Gå till anmälan och läs mer

Kontakta oss

Har du frågor om Kompetensmässan är du välkommen att kontakta vår kompetens- och utbildningssamordnare Liv-Grete Lidberg.