Hoppa till innehåll Hoppa till meny
Logo
Öppna sök Sök
Öppna sök Sök

Asfaltering klar vid Limhagen

Den nyasfalterade Olsvedsvägen.

Den nyasfalterade Olsvedsvägen.

Nu har Dalafrakt asfalterat en förlängning av Olsvedsvägen, gjort en väntfil utanför ÅVC och förlängt gång- och cykelvägen från förskolan Myran.

Den förlängda Olsvedsvägen går runt fyra nya tomter på området Limhagen. Tomterna är till försäljning i Objektvision. Olsvedsvägen går från vändplanen vid Adven (tidigare Värmevärden) till vändplanen vid Abris. Den här vägen öppnar för trafik måndag vecka 27.

Väntfil på plats

En del av den nyasfalterade väntfilen utanför ÅVC

En del av den nyasfalterade väntfilen utanför ÅVC

Även den efterlängtade väntfilen är nu asfalterad och redo för att ta emot väntande bilar in till återvinningscentralen (ÅVC). En väntfil är precis som det låter, en asfalterad fil där några bilar med släp kan ställa sig och vänta innan ÅVC öppnar sina dörrar och du kan köra hela vägen in. Tack vare denna fil kommer de väntande bilarna inte att stoppa upp trafiken och bilar som inte ska in till ÅVC kommer att kunna passera. Väntfilen har plats för tio bilar med släp.

Från förskolan Myran till resecentrum

Nu kan du cykla från förskolan Myran genom den gamla travbanan till Christinas väg. Denna förlängning gör att du nu kan cykla hela vägen från förskolan Myran genom Limhagen och vidare till Leksands resecentrum.

En del av den nyasfalterade gång-och cykelvägen

En del av den nyasfalterade gång-och cykelvägen

Vad händer nu?

Nu när all asfaltering är klar är nästa steg att Dala Energi ska montera belysningsstolpar.

Industritomter finns till försäljning

En kartbild över Limhagen där du ser antalet kvadratmeter på de olika tomterna.

En kartbild över Limhagen där du ser antalet kvadratmeter på de olika tomterna.

I området Limhagen finns det fyra industritomter till försäljning för företag som vill etablera sig. Tomterna som är till försäljning är tomt A, B, C och D. Du hittar mer information om tomterna i Objektvision.

Leksands kommun har ett så kallat kommunavtal med Objektvision. Det innebär att alla fastighetsägare i kommunen kan annonsera utan kostnad på Objektvision.se så där finner du även andra lediga tomter och lokaler i Leksand.