Hoppa till innehåll Hoppa till meny
Logo
Öppna sök Sök
Öppna sök Sök

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Är du 16-70 år och vill tjäna pengar i sommar?

Morteza Sedaqat, Amanda Mattsson Prepuk och Erik Speles

Morteza Sedaqat, Amanda Mattsson Prepuk och Erik Speles började alla som vikarie inom någon av våra verksamheter. De stortrivs och kan verkligen tipsa andra om att söka sommarjobb inom hemtjänsten, på ett äldreboende eller inom LSS.

Erik, Amanda och Morteza ser fram emot att arbeta med just dig. Nytt för i år är att 16-17-åringar kan bli sommarvikarier och att du som är 18 år fyllda kan få en bonus. Välkommen att träffa oss den 23 mars.

Under sommaren har vi ett stort behov av sommarvikarier, då vår ordinarie personal har semester. Vi söker sommarvikarier för hela semesterperioden, vecka 25-32. Du är en viktig pusselbit i detta arbete!

Nytt för i år

Nytt för i år är att vi erbjuder sommarvikarier en extra bonus. Vid arbete om 4 sammanhängande veckor får du som sommarvikarie 5000 kronor extra och om du väljer att arbeta 8 sammanhängande veckor får du som sommarvikarie 10 000 kronor extra. (Arbete minst 80 procent vid heltid).

Möjlighet till fortsatt arbete efter sommaren finns.

Även 16 och 17 åringar kan söka!

För att jobba som sommarvikarie ska du som utgångspunkt har fyllt 18 år. Nytt för i år är att vi även kommer att ta emot ungdomar som är 16 och 17 år. De kommer att erbjudas ett anpassat arbete och omfattas inte av bonusen.

Vill du veta mer? Välkommen att träffa oss den 23 mars

Både personal och chefer från hemtjänsten, våra äldreboenden och LSS finns på plats för att informera och svara på dina frågor. Vi berättar om de olika områdena som vi söker sommarvikarier till och vad det innebär att jobba hos oss.

Ta med ett påbörjat CV så kan vi på plats hjälpa dig med att skicka in din ansökan.

Datum: Torsdagen den 23 mars

Tid: 15.00-17.00

Plats: Plenisalen, kommunhuset

Vi bjuder på fika!

Hoppas att vi ses den 23 mars!