Hoppa till innehåll Hoppa till meny
Logo
Öppna sök Sök
Öppna sök Sök

Anmälan till vårens Kompetensmässa är öppen

Händer håller samman ett par kugghjul som går ihop

Är du arbetsgivare som söker vikarier eller behöver hitta fler medarbetare? Söker du jobb? Anmäl dig till Kompetensmässan 19 april i Rättvik Arena.

För tredje gången anordnas nu Kompetensmässan. Denna gång i Rättvik Arena den 19 april klockan 11.30-13.00. Det är fri entré och alla som anmäler sig får lunchmacka och kaffe. Sista anmälningsdag är 17 april.

­– I höstas när Kompetensmässan anordnades deltog över 20 företag och 100 arbetssökande. Mässan var väldigt lyckad och många intervjuer bokades in. Nu hoppas vi på lika fantastisk uppslutning till vårens kompetensmässa, säger Mats Berglund, Förvaltningschef VIA-förvaltningen.

Syftet med mässan är att skapa en kravlös mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare, som förhoppningsvis leder till arbete för flera arbetssökande samt kompetensförsörjning för arbetsgivare.

Kompetensmässan arrangeras två gånger per år, en gång i Rättvik och en gång i Leksand. Arrangör för mässan är VIA-förvaltningen, Rättvik och Leksands näringslivsavdelningar och Arbetsförmedlingen.