Hoppa till innehåll Hoppa till meny
Logo
Öppna sök Sök
Öppna sök Sök

Press och media

Vi vill underlätta för journalister och intresserade i allmänhet. Här finns information vår logotyp, vem du kan kontakta i pressfrågor eller om du behöver någon pressbild. De senast nyheterna återfinns på startsidan till den här webbplatsen.

Presskontakt

Hittar du inte det du söker eller behöver du komma i kontakt med någon på Leksands kommun? Hör gärna av dig vår kommunikationschef Kent Byman.

Pressbilder

Här sparar vi bilder som kan användas av press och media.

Logotyp och grafisk profil

Leksands kommuns logotyp är uppbyggd av kommunvapnet och texten Leksands kommun. Logotypen är vårt varumärke och kännetecken och ska alltid finnas med på alla typer av material där Leksands kommun är avsändare.

Leksands kommuns logotyp finns i flera olika varianter och filformat. Vänligen kontakta kommunikationsavdelningen för det behov som du har. Berätta i förfrågan vad syftet med din användning är.

Vem får använda kommunens logotyp?

Leksands kommuns logotyp är i första hand till för kommunen och våra verksamheter. Vi använder den när vi kommunicerar och marknadsför våra tjänster och vår service till dig som bor och verkar här. Leverantörer och samarbetspartners som samarbetar med oss och där kommunen är delfinansiär kan få lov att använda vår logotyp.

Är du osäker på om och hur du får använda kommunens logotyp eller har du sett att kommun logotyp används felaktigt eller i fel sammanhang? Kontakta gärna oss på kommunikationsavdelningen så hjälper vi dig.

Sidan uppdaterad: