Författaren Håkan Östlundh. Foto: Martin Stenmark

Träffa författaren Håkan Östlundh på Leksands bibliotek

2017-03-21 11:00

Onsdag den 29 mars kl. 19.00 kommer Håkan Östlundh och berättar om författarlivet, deckarna och sin senaste roman Till Sara, sedan bränns allt!

Till Sara, sedan bränns allt är en starkt självbiografisk berättelse om ett dramatiskt år i hans barndom och hur det har format honom som vuxen.

"Håkan Östlundh (född 1962) bor med sin familj på Söder i Stockholm under vinterhalvåret och på Gotland på somrarna. Med sina böcker om gotlandspolisen Fredrik Broman (Släke, Dykaren, Terror, Blot, Inkräktaren, Laglöst land och Män ur mörkret) har han blivit en uppskattad och framgångsrik deckarförfattare, utgiven även i USA och många europeiska länder. Han har tidigare varit verksam som journalist och manusförfattare. Han har även skrivit boken Jag ska fånga en ängel som fick strålande recensioner i svensk press."

Skriver förlaget Forum på sin hemsida.

Det är fri entré. Välkommen att hämta din biljett på biblioteket. Det går också bra att ringa 0247-802 50 eller mejla bibliotket@leksand.se för att boka en biljett till författarbesöket.

Vill du veta mer om vad som händer på kulturhuset? Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev via mejl. Skriv in din mejladress här: http://leksand.se/nyhetsbrev

Vad tycker du? Kommentera gärna!

Välkommen att kommentera på leksand.se! Undrar du hur kommentarsfunktionen fungerar och vilka regler som gäller?

Här kan du läsa mer
comments powered by Disqus
Sidansvarig: Magnus Rolands (magnus.rolands@leksand.se)
Senast uppdaterad onsdag 16 augusti 2017 13:35